Blogokról. Neked.

10 bejegyzésfajta, amivel változatossá teheted a blogot

Időnként mindenkinek jól jön egy kis inspiráció vagy súgás, ha úgy tetszik. Néha kifogyunk az ihletből. Vagy azt vesszük észre, hogy fogynak az olvasók. Esetleg csak szeretnénk valami mással megpróbálkozni, hogy változatosabbá tegyük a blogbejegyzést. Ha mindig ugyanarról írunk, ugyanolyan formában, az még az írónak is fárasztó lehet egy idő után, hát még az olvasónak!… Tovább »

Így jelölj be forrásokat egy blogposztnál!

Újabb kérdést kaptunk a „Kérdezz bátran” dobozon keresztül: Sziasztok! A felhasznált irodalom megjelenítése a cikkhez mennyire fontos? Például írok egy cikket a szitakötőkről, amiről előtte fogalmam nem volt, de több weblapon is utánaolvasok hogy hitelesen át tudjam adni az olvasónak, amiről írni szeretnék, fontos hogy jelöljünk meg felhasznált irodalmat? Hitelesebbnek tűnik az oldal és a… Tovább »

Hogyan fejleszd az íráskészségedet, ha az angol blog mellett döntesz?

  Sok évet lehúztam ugyan az iskolapadban ülve angolórákon, de valamiért nagyon hosszú ideig volt bennem egy blokk, mielőtt könyveket kezdtem volna olvasni ezen a nyelven. Sosem jártam különórára, Nagy Britanniában, angol nyelvterületen összesen tíz napot töltöttem, amikor a Nagytesó ott dolgozott. Mindvégig csupán az állami oktatás nyújtotta lehetőségekre hagyatkoztam, és valljuk be, ez nem adott… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!