Blogokról. Neked.

15 tipp a jobb Instagram használathoz

Múlt heti bejegyzésünk Instagram etikett szabályokkal foglalkozott. A mai második rész hasznos tippeket soroltat fel.   Néhány tanács szigorúnak tűnhet, de emlékezzünk rá, hogy ez nem a magánszemélynek, hanem a bloggernek szól inkább. Akik blogot írnak, céllal hoznak létre Instagram profilt, mint a blog kiegészítése, az olvasókkal való kapcsolattartás egyik módjaként.   Ami teljesen természetes… Tovább »

Insta hős – Local milk (A legjobb gasztroblog)

A „Helyi tej” azaz „Local Milk” Amerika egyik legsikeresebb gasztroblogja.   Beth Kirby három éve, válása után költözött vissza Nashville-be, hogy újra megtalálja önmagát, és gyökereit. Ezeket a gyökereket filozófiában, főzésben, fotózásban, és a „lassú élet” elsajátításában találta meg.   Azóta a világot járja, szemináriumokat tart életmódjáról Japántól kezdve Olaszországig, mindenhol. Évente körülbelül 6 hónapot… Tovább »

Taylor Swift Insta-hős

A blogoláshoz hozzátartozik a közösségi média használata. Nagyszerű eszköze az új olvasók szerzésének, és főként a már meglévő olvasókkal való kapcsolatteremtésnek, kommunikációnak. Fantasztikus lehetőség közösség építésére, és az olvasótábor megismerésére. Mit szeretnek, mit olvasnak, miből szeretnének többet látni?   Ezen kívül pedig arra is jó, hogy olvasóink betekintést nyerjenek a mi személyiségünkbe is. Most induló… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!