Blogokról. Neked.

Így alapozd meg gasztrofotóid sikerét

Előző gasztrofotós bejegyzésünkben az alapokat vettük át, most haladó tippekkel fogjuk lezárni a mini sorozatot.   Van egy csomó recepted? Szuper! Elolvastad előző írásunkat, szóval már azt is tudod milyen alap hibákat nem szabad elkövetni? Nagyszerű! De hogyan tűnj ki a tömegből? Hogyan segíthetnek a fotók abban, hogy látogatóid visszatérjenek? Most erre adunk pár ötletet…. Tovább »

Gasztro fotózás alapjai 12 pontban

A gasztrobloggerek világa kegyetlen, és igazságtalan!   A vizualitás, látvány nagyon fontos ebben a világban. Ezt látja az oldalra látogató először, sőt ez határozhatja meg egyáltalán ellátogat-e az oldalra. Legtöbb esetben ez alapján dönti el elkészíti-e az adott receptet, visszatér-e többet olvasni.   Egy gasztro fotó olyan, mint az aláírás.    Jó esetben annyira tipikus,… Tovább »

15 tipp a jobb Instagram használathoz

Múlt heti bejegyzésünk Instagram etikett szabályokkal foglalkozott. A mai második rész hasznos tippeket soroltat fel.   Néhány tanács szigorúnak tűnhet, de emlékezzünk rá, hogy ez nem a magánszemélynek, hanem a bloggernek szól inkább. Akik blogot írnak, céllal hoznak létre Instagram profilt, mint a blog kiegészítése, az olvasókkal való kapcsolattartás egyik módjaként.   Ami teljesen természetes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!