Blogokról. Neked.

Letehetetlen – blogelemzés

Letehetetlen – blogelemzés Könyvekből soha nem elég! Mai elemzésünk egy gyönyörűen összeállított, érdekes, és egyedi blogra invitál benneteket. Irodalmi hírek, olvasnivalók, ajánlások, vélemény, és érdekességek egy tehetséges blogger tollából.   Letehetetlen, és megunhatatlan.   Bár nagyon megtisztelő volt a felkérés, őszintén megvallva nem sokat tudtunk érdemben hozzátenni ehhez a bloghoz. Talán így tökéletes. Most egy… Tovább »

Zsuzsi finomságai – Elemzés

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen sokan érdeklődtetek a blogelemzések iránt. Megtisztelő a bizalom, és remek alkalmat nyújt arra, hogy jobbnál jobb blogokkal ismerkedjünk meg.   Mai írásunk a Zsuzsi finomságai oldalra invitál benneteket, ahol nagyszerű receptek, és hasznos tippek várják az olvasót. Amiben Zsuzsi kitűnik a többi hasonló oldal közül, az a folyamat aprólékos fotózása,… Tovább »

A napfény illata – blogelemzés

Mai elemzésünk egy kreatív ötletbazárba kalauzolja az érdeklődőket.   A napfény illata blog telis tele van újrahasznosítási tippekkel, legyen az egyébként hulladéknak ítélt háztartási dolgok, vagy célját vesztett bútordarabok. Találtok itt olcsó megoldásokat, finom recepteket és rengeteg olyan tevékenységet, amivel nem csak a gyerekek, de a felnőttek is szívesen elütik az időt.   Kicsit nehéz… Tovább »

Varázsdoboz – blogelemzés

 Eheti blogelemzésünk egy nagyszerű életmódblogot vesz nagyító alá.   A Varázsdoboz egy esztétikailag és tartalmilag is érdekes blog, amely abban segíthet, hogy tudatosan és harmóniában éljük az életünket. Bár a bejegyzések személyes tapasztalatokon is alapulnak, fontos megjegyezni, hogy Kinga írásai alapos kutatómunka eredményei, tehát csupa tartalmas és hasznos cikkel lehet itt találkozni.   Lássuk, mi… Tovább »

Pink Dust – Blogelemzés

Legújabb blogelemzésünk az életmódblogok világába kalauzol. A Pink Dust egy változatos témákat felölelő, ízlésesen összeállított blog. Letisztult design és tudatos beálltások jellemzik az oldalt, mely tele van érdekes tartalommal. Lássuk mit tartogatott számunkra ez a „varázslatos sütigyár”!   Blog   – Jó a fejléc. Egyedi, különleges, hogy a blogleírást tartalmazza. – Jó a logó, felismerhetővé… Tovább »

Saját Otthon Projekt – Blogelemzés

 A Saját Otthon Project két lelkes blogger kreatív felülete. Gasztro témában érdekes recepteket, idény termékeket átfogóan bemutató írásokat láthatunk. Otthon területen pedig DIY ötletek, Ikea hack megoldások, és skandináv ihletésű lakberendezési cikkeket olvashatunk. Az oldal igazán hangulatos, modern, és sikeres csapatmunka eredménye.   Nagyon örültünk a felkérésnek, de azt is meg kell mondjuk, ez volt… Tovább »

Blogelemzés – Serpenyővirtuóz

Ismét a gasztroblogok világában kalandozunk. Ezúttal a frappáns, Serpenyővirtuóz névre hallgató oldal bloggere kért fel bennünket egy kis elemzésre.   A blog egy nagyon változatos, közvetlen hangnemű receptgyűjtemény. A receptek lényegre törően vannak megfogalmazva és idényre szabottak. Ez az első olyan általunk megvizsgált gasztroblog, ami nem a cafeblog felületén működik, és ez új, izgalmas kihívást… Tovább »

Blogelemzés – Írástól lélekig

Legújabb blogelemzésünk a grafológia világába kalauzol bennünket az Írástól lélekig blogon keresztül. Még mielőtt valaki a fejét fogná, le kell rombolni egy-két tévhitet ezzel kapcsolatban. A grafológia ugyanis nem hókuszpókusz!   De maga a blogger jobban leírja ezt: „A grafológia egy emberismereti szakma, humán jellegű tudomány, melynek alapja a mérés, megfigyelés, összehasonlítás; a sztenderdtől való eltérés… Tovább »

Blogelemzés – Meddő vagyok, anya leszek

E heti elemzésünk egy viszonylag új, de annál érdekesebb blogot boncolgat. A Meddő vagyok, anya leszek oldal őszintén, humorosan mutat be, és tájékoztat olyan témáról, ami igazándiból több embert érint, mint gondolnánk. Legalábbis sajnos mindenkinek van a környezetében, aki hasonló helyzetben van.   Igazán hasznos tabuk nélkül belelátni a másik oldalba, hisz ez segíthet nekünk… Tovább »

Blogelemzés – Varázsfirka (Könyvek bűvöletében)

Sorozatunk legújabb részében ismét egy irodalommal és könyvekkel foglalkozó blogot mutatunk be. Mint azt már korábban említettük, imádunk olvasni, tehát örültünk mikor a Varázsfirka írója felkeresett. A blogon nem csak könyves cikkeket, hanem írókról, és érdekességekről szóló bejegyzésekkel is találkozhatunk.   Milyen olvasnivalót vigyünk magunkkal nyaralásra? Mit mond a könyves horoszkópunk? Itt ezt is megtudhatjuk. Alig… Tovább »

Blog elemzés – Konyhalál gasztroblog

Újabb felkérést kaptunk blogelemzésre, ezúttal a Konyhalál gasztrobloggerétől. Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy sikeres blogger mint Ő is kíváncsi a véleményünkre. Csupán azon aggódtunk, hogy tudunk-e majd eléggé koncentrálni a feladatra ennyi ínycsiklandó recepttel körülvéve!   Linda tapasztalt blogger, 2011 óta írja nagyon sikeres blogját, melynek nézettsége mára 2 300 000-es magasságokban jár. Mindez nem is… Tovább »

Könyvek szárnyán – blog elemzés

A hét elején jött egy felkérés a Könyvek szárnyán tehetséges boggerétől. Azt szerette volna, ha blog elemzést készítünk az oldalról. Nagyon örültünk a lehetőségnek, nem kis részben azért, mert mindannyian szeretünk olvasni, és nagyszerű élmény volt egy új oldallal megismerkedni.   Petra nagyon kedvesen hozzájárult, hogy az elemzést veletek is megosszuk. Reméljük, hogy a lentieket… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!