Blogokról. Neked.

Egyedül, vagy társbloggerrel? Hogyan vágjunk bele?

Sokak számára egyértelmű a döntés. Mikor blogot indítanak, egyedül írnak. Mások azonban társbloggerrel vágnak neki. Lehet már az elején, lehet, csupán később.   Ha egyedül blogol az ember, akkor ott van a teljes szabadság varázsa. Azt csinálsz, amit akarsz, akkor, amikor akarod. Nem tartozol senkinek sem elszámolással, csakis rajtad áll, vagy bukik blogod sikere. Sokan… Tovább »

6 dolog, amiben egy blog segíthet

Mint korábban írtuk, egy blog nem csak személyes napló lehet.   A blog felületeket viszonylag egyszerű kezelni, és sok különböző módon szolgálhatja érdekedet. Nem feltétlenül arra kell hajtani, hogy minél több olvasód legyen. (Bár nyilván mind azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljussanak írásaink.) Ez persze függ a tematikától, és a fő céltól is, de… Tovább »

Kezdő bloggerek 15 leggyakoribb bakija

Mikor azt mondod, hogy blogot írsz, a legtöbb ember arra gondol, hogy ez mennyire egyszerű, és egy 5 éves is meg tudná csinálni.    Én is így láttam ezt, amíg bele nem csöppentem a blogok világába …. Csak szórakozásból kezdtem, de amint komolyabban vettem a dolgot rájöttem, hogy ez bizony sokkal összetettebb folyamat, mint ahogy… Tovább »

6 érv a blogolás  mellett

Első bejegyzésünkben azt firtattuk neked való-e a blogolás. Elsőre talán kicsit ijesztően hangzott a rengeteg időbeli ráfordítás, és elkötelezettség, ami egy blog folyamatos fenntartásával jár, de mi úgy gondoljuk, jobb a teljes őszinteség. Az egyensúly nevében most hat olyan dolog fog következni, ami a pozitívumokra is rávilágít.   Tehát ha még mindig nem tudod kiverni… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!