Blogokról. Neked.

Saját Otthon Projekt – Blogelemzés

 A Saját Otthon Project két lelkes blogger kreatív felülete. Gasztro témában érdekes recepteket, idény termékeket átfogóan bemutató írásokat láthatunk. Otthon területen pedig DIY ötletek, Ikea hack megoldások, és skandináv ihletésű lakberendezési cikkeket olvashatunk. Az oldal igazán hangulatos, modern, és sikeres csapatmunka eredménye.

 

Nagyon örültünk a felkérésnek, de azt is meg kell mondjuk, ez volt az egyik olyan blog, melyhez keveset tudunk hozzátenni. Látszik, hogy tudatosan van építve, csinosítva, frissítve az oldal, tehát nekünk igazán könnyű dolgunk volt, és csak gratulálni tudunk az eddigi szép eredményekhez.

 

3

 

Blog

Nagyon jó az új fejléc. Talán el lehetne tolni egy picit, hogy a lap közepén legyen a blog címe és az egy soros leírás.

A menü is szuper, de szintén el lehetne tolni középre. Most van egy kis légüres tér a fejléc jobb sarkában.

Jó, hogy vannak hasonló bejegyzések a cikkek végén. További olvasásra buzdít.

Tetszik, hogy a Facebook a lap tetején van. Mivel a reklám miatt csak két widget fér ki törés nélkül, az egyik pedig kötelezően a VIP kitűző. A Saját Otthon Project esetében ez a felállás sokkal jobb, ugyanis ketten írják a blogot, és így egymás után jönnek a bemutatkozások is.

 

6 7

 

Szép és letisztult design, kellemes összhatás.

Érdekes ötlet évszámmal is cimkézni. Így még könnyebb az olvasónak keresni.

 

8 9

 

Kategóriák lenyitó ablakban, jó megoldás, főleg, mivel nagyon szerteágazóak.

Archívum elég hosszú, ez is lehetne lenyíló ablak inkább.

A naptárat esetleg lehetne mellőzni, hisz van archívum, vannak évszámos cimkék, kategóriák, és legutóbbi bejegyzés. Nem zavaró, csak felesleges.

Más bloggereket kitenni kedves ötlet, és mutatja, hogy nyitottak vagytok az együttműködésre, és közösségi szellemben dolgoztok.

 

Capture

Facebook

 

Jó a fejléc. Megy a profilképhez, színvilágilag harmonizál.

Lehetne profilkép a két bloggerről, vagy logó. Elég nagy a követőtábor, és ez jót tenne az összképnek. Tulajdonképpen az is bejön, ha csak a blog neve van kiírva, de ugyanolyan betűtípussal, mint a blogon. Egységesítene.

2

Ki lehetne tölteni a hosszabb oldal leírást. Most csak a blog egysoros leírása látható. Jó lenne kicsit jobban bemutatni az oldalt, ezzel is kapcsolatot építeni az olvasóval.

A napi love nagyon jó. Érdekes, figyelemfelkeltő képekkel.

Dinamikus a Facebook oldal, sok képet, megjegyzést, más blogok bejegyzése is felkerül, de ami a legfontosabb, hogy mindennek van értelme, minden érdekes, ezáltal a blogon tartja a figyelmet.


Mint feljebb említettük, látszik, hogy az oldal folyamatosan fejlesztve van. Kellemes az összhatás, mind vizuálisan, mind tartalmilag. Csak így tovább!


 

 

Ha tetszett a bejegyzés kövesd a Blogokról.Neked. Facebook oldalt. Hasznos információk, motiváció és támogatás vár.

Valamint lépj be Facebook csoportunkba is, ahol a bloggerek beszélgetnek, ötletelnek, segítenek egymásnak, tanulnak, fejlődnek, és együtt fejlesztik a blogokat!

Kattints-és-csatlakozz-a-Facebook-600x2001

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!